Palvelut

Täydentäviä hyvinvointipalveluita Taavetin keskustassa.

Palvelut

Palveluihimme kuuluvat mm. ravintoterapia, hierontapalvelut, kiinalainen lääketiede sekä laserakupunktio. Hoitomuodot räätälöidään tarpeiden mukaisesti ja samalla käyntikerralla voidaan yhdistellä useampaa hoitotapaa.

Pääsääntöisesti hoitojen hinnat ovat aikaperusteisia:
 • 45 min 48 €
 • 60 min 58 €
 • 75-90 min 72 €
 • 120 min 84 €
Maksuvälineenä käy käteinen, maksukortti tai EPassi

Mikäli hoidossa on erillinen lisäveloitus, se on mainittu alla olevassa Palveluhinnastossa. 

Perumattomasta hoidosta veloitetaan koko hoidon hinnan. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä hoitopäivää edeltävänä päivänä, ennen kello 12..

Osta lahjakortti

Laser-akupunktio

65 € / tunti (sis. alv 24%)

Ravintoterapia

 • ensimmäinen istunto 120€ (sis ALV 24%).
  Käynnin  kesto noin 1,5h 
 • seurantakäynti 62€ (sis. alv)
  Käynnin kesto noin tunnin
  mahdolliset puhelinkonsultaatiot sop. mukaan

Terveydentilamittaus

sis. mittauksen ja raportin (n. 20 osaluetta) 60 € (sis alv 24 %)

Galileo

35 € ohjattu harjoittelu (sis alv 24 %)
 • Ohjattuja harjoitteluja tulee kolme, jonka jälkeen itsenäiset harjoittelut 14 € / kerta (sis alv 24 %)

CRYO-kylmähoito

30 € (sis. alv 24%)
muun hoidon yhteydessä 15 € (sis. alv 24%)

Galileo - sarjakortit

5 kertaa (voimassa 2 kk) 59 € (sis. alv 24%)
10 kertaa (voimassa 3 kk) 99 € (sis. alv 24%)
Galileo-kuntoutuslaite

Galileo-kuntoutuslaitteella pystytään tehokkaasti estämään loukkaantumisten riskiä ja nopeuttamaan leikkauksista kuntoutumista. Galileo on tehokas apu kaatumisten ja loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn. Sen avulla saadaan aktivoitua 97 % lihaksista.

CRYO kylmähoito

Urheiluvammat, nivelrikot, kulumat, leikkausten jälkihoidot: Parantaa liikkuvuutta ja elastisuutta. Välitön helpotus lihas- ja nivelkipuihin. Vähentää turvotusta ja tulehdustiloja. Rentouttaa ja avaa kireitä lihaksia. Nopeuttaa urheiluvammoista sekä leikkauksista palautumista

Iho-ongelmat:
Lievittää iho-oireita, kuten ihottumia, tulehduksia ja sieni-infektioita. Erinomainen pienille alueille, kuten sormien ja varpaiden nivelille. Tehokas apu sekä puudute laserointiin ja kosmeettisiin toimenpiteisiin. Parantaa mustelmia ja pintahaavoja. Auttaa moniin iho-oireisiin kuten akneen. Vähentää turvotusta ja nesteen kertymistä. Tehostaa kollageenituotantoa. Nuorentaa ihoa ja lisää ihon kimmoisuutta. Parantaa pintaverenkiertoa. Lieventää päänsärkyä ja migreenikohtauksia.

Lue lisää:  www.ctn.fi
DNA terveystesti

Nyt on aika siirtyä 2020 luvulle terveys tietoisuudessa. Kauttani voit hankkia DNA terveystestin heti mukaan. Testi on helppo. Otetaan sylkinäyte ja se lähetetään valmiissa palautuspakkauksessa laboratorioon tutkittavaksi. Testistä saat paljon tietoa omasta terveydestäsi. Voit ennaltaehkäistä sairauksia, mihin sinulla voi olla geneettinen riski. Testi ei kerro mitä sairauksia sinulla tällä hetkellä on, mutta se on mainio keino hankkia ennaltaehkäisevää tietoa omasta terveydestä. Saat DNA terveystestistä n. 30 sivua tietoa kansankielelle avattua tietoa terveysriskeistä ja niihin liittyväiä ravinto- ja elämäntapaohjeita. Saat minulta tarvittaessa tulkinta-apua. Testi ei ole diagnoosimenetelmä, vaan se kertoo sinun geneettisen tilanteen, riskit ja vahvuudet.

Terveysmittaus Quantumilla

Ihmisen elämä ja solutoiminta ovat sähköistä toimintaa, joka on mitattavissa erilaisilla laitteilla, kuten magneettiresonanssilaite Quantumilla. Quantum mittaa kehon reaktioita eri ärsykkeisiin kehon sähköjohtavuuden avulla, jolloin saamme tietoa mm. kehon mahdollisista epätasopainoista, hermovälittäjäaineista, haitta-aineista, raskasmetalleista, vitamiini- ja hivenainepuutoksista. Mittauksen jälkeen saat itsellesi raportin, jossa tulkitsen tulokset ja annan muutosehdotuksia, joilla kehon tasapainoa on mahdollista parantaa.
Diplomiravintoterapia

Funktionaaliseen hoitokäytäntöön pohjautuva ravintoterapia on yksilöllisesti räätälöity ravinto-ohjaus, jossa huomioidaan henkilön oireet, sairaudet ja tavoitteet. Ravintoterapialla on mahdollista tukea terveyttä ja hyvinvointia entistä laajemmin. Sillä saat helpotusta esimerkiksi vaihdevuosiin, reumaan ja muihin autoimmuunisairauksiin (AI-sairauksiin), muutoksia verenpaineeseen. Otathan huomioon, että terapian aikana annan sinulle henkilökohtaiset ohjeet ja olen halutessasi tukena muutoksessa, mutta työ lähtee sinusta itsestäsi.
Kiinalaisen lääketieteen hoidot

Kiinalaisen lääketieteen hoidot ovat yli 5000 vuotta vanhoja perinteisiä hoitomuotoja, jonka tekniikoihin kuuluu mm. neula-akupunktuuri, tulineulahoidot, moksaaminen, kuivakuppaus, prikkaus ja yrtit sekä ravitsemus ylipäätään. Lisäveloitus tulineulahoidosta 5 eur.


Laserakupunktio (MSF-kuntoutus)

Laserakupunktio on neulaton hoito, joten se sopii myös neulakammoisille. Ihoa ei läpäistä vaan hoito annetaan sähköimpulssina ja laservalona akupunktiopisteisiin. Kiputiloissa sitä voidaan myös antaa paikallisesti helpottamaan kipuja ja lievittämään tulehdusta. Hoito soveltuu myös tehokkaana tukihoitona kaikenlaisiin sairauksiin. Hoidon tukena käytetään myös kluster-valoja, eri valon aallonpituuksilla hoidetaan eri ongelmakohtia.

Laserakupunktiohoitoja annetaan Elaps 4 sähkö-valo-akupunktiojärjestelmällä.

Lue lisää: www.acubiocare.com
Kinesiologinen teippaus
Kinseiologisella teippauksella vaikutetaan mm. lihaksen aineenvaihduntaan ja ohjataan niitä toimimaan oikealla tavalla. Lisäveloitus 5 eur.

Laavakivihieronta

Sileillä lämmitetyillä laavakivillä tehtävä hieronta, jolla aikaan saadaan reuntouttava vaikutus yhdistämällä lämpö ja hieronta.
Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinteinen hoitomuoto, jolla pyritään vaikuttamaan pehmytkudosten kautta luisiin rakenteisiin.
Klassinen hieronta

Perinteinen klassinen hieronta on kauan käytetty hoitomuoto länsimaissa kipujen ja jännityksien hoitoon.
Intialainen päähieronta

Istuen tehty pään ja hartia-alueen käsittely, joka auttaa mm. stressistä johtuviin kireyksiin.
Magneettiterapia

Sykkivä magneettiterapiahoito.
Korvakynttilähoidot

Hopi-korvakynttilähoito on kivuton ja miellyttävä apu mm. stressiin ja kutiseviin korviin.
Lisäravinteet

Minulta löytyy pieni valikoima lisäravinteita. Kysy lisää.


Etsi