Palvelut

Täydentäviä hyvinvointipalveluita Taavetin keskustassa.

Palvelut

Palveluihimme kuuluvat mm. ravintoterapia, hierontapalvelut, kiinalainen lääketiede sekä laserakupunktio. Hoitomuodot räätälöidään tarpeiden mukaisesti ja samalla käyntikerralla voidaan yhdistellä useampaa hoitotapaa. 

Pääsääntöisesti hoitojen hinnat ovat aikaperusteisia: 

60 min 55 € 

90 min 68 €  


 Maksuvälineenä käy käteinen, maksukortti tai EPassi  

Laser-akupunktio 60 € 1h (sis. alv) 
Ravintoneuvonta 
  - ensimmäinen istunto) 120€ n. 1,5h (sis. alv) 
  - seurantakäynti 62€ n.1h (sis. alv) 
Quantum-terveysmittaus (14 osa-aluetta) 60e (sis. alv) 


Mikäli hoidossa on erillinen lisäveloitus, siitä on maininta hoidon esittelyssä alla. Perumattomasta hoidosta veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä hoitopäivää edeltävänä päivänä, ennen kello 12.


Diplomiravintoterapia

Funktionaaliseen hoitokäytäntöön pohjautuva ravintoterapia on yksilöllisesti räätälöity ravinto-ohjaus, jossa huomioidaan henkilön oireet, sairaudet ja tavoitteet. Ravintoterapialla on mahdollista tukea terveyttä ja hyvinvointia entistä laajemmin. Sillä saat helpotusta esimerkiksi vaihdevuosiin, reumaan ja muihin autoimmuunisairauksiin (AI-sairauksiin), muutoksia verenpaineeseen. Otathan huomioon, että terapian aikana annan sinulle henkilökohtaiset ohjeet ja olen halutessasi tukena muutoksessa, mutta työ lähtee sinusta itsestäsi.

Terveysmittaus Quantumilla

Ihmisen elämä ja solutoiminta ovat sähköistä toimintaa, joka on mitattavissa erilaisilla laitteilla, kuten magneettiresonanssilaite Quantumilla. Quantum mittaa kehon reaktioita eri ärsykkeisiin kehon sähköjohtavuuden avulla, jolloin saamme tietoa mm. kehon mahdollisista  epätasopainoista, hermovälittäjäaineista, haitta-aineista, raskasmetalleista, vitamiini- ja hivenainepuutoksista. Mittauksen jälkeen saat itsellesi raportin, jossa tulkitsen tulokset ja annan muutosehdotuksia, joilla kehon tasapainoa on mahdollista parantaa.

Laserakupunktio (MSF-kuntoutus) 

Laserakupunktio on neulaton hoito, joten se sopii myös neulakammoisille. Ihoa ei läpäistä vaan hoito annetaan sähköimpulssina ja laservalona akupunktiopisteisiin. Kiputiloissa sitä voidaan myös antaa paikallisesti helpottamaan kipuja ja lievittämään tulehdusta. Hoito soveltuu myös tehokkaana tukihoitona kaikenlaisiin sairauksiin. Hoidon tukena käytetään myös kluster-valoja, eri valon aallonpituuksilla hoidetaan eri ongelmakohtia.
 
Laserakupunktiohoitoja annetaan Elaps 4 sähkö-valo-akupunktiojärjestelmällä.  

Kiinalaisen lääketieteen hoidot

Kiinalaisen lääketieteen hoidot ovat yli 5000 vuotta vanhoja perinteisiä hoitomuotoja, jonka tekniikoihin kuuluu mm. neula-akupunktuuri, tulineulahoidot, moksaaminen, kuivakuppaus, prikkaus ja yrtit sekä ravitsemus ylipäätään. Lisäveloitus tulineulahoidosta 5 eur.

Kinesiologinen teippaus

Kinseiologisella teippauksella vaikutetaan mm. lihaksen aineenvaihduntaan ja ohjataan niitä toimimaan oikealla tavalla. Lisäveloitus 5 eur.

Laavakivihieronta

Sileillä lämmitetyillä laavakivillä tehtävä hieronta, jolla aikaan saadaan reuntouttava vaikutus yhdistämällä lämpö ja hieronta.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinteinen hoitomuoto, jolla pyritään vaikuttamaan pehmytkudosten kautta luisiin rakenteisiin. 

Klassinen hieronta

Perinteinen klassinen hieronta on kauan käytetty hoitomuoto länsimaissa kipujen ja jännityksien hoitoon.

Intialainen päähieronta

Istuen tehty pään ja hartia-alueen käsittely, joka auttaa mm. stressistä johtuviin kireyksiin.

Magneettiterapia

Sykkivä magneettiterapiahoito.

Korvakynttilähoidot

Hopi-korvakynttilähoito on kivuton ja miellyttävä apu mm. stressiin ja kutiseviin korviin.

Lisäravinteet

Minulta löytyy pieni valikoima lisäravinteita. Kysy lisää. 
Jälleenmyynti seuraaville tuotteille:

Etsi