Palvelut

Täydentäviä hyvinvointipalveluita Taavetin keskustassa.

Palvelut

Palveluihimme kuuluvat mm. hierontapalvelut, kiinalainen lääketiede sekä laserakupunktio. Hoitomuodot räätälöidään tarpeiden mukaisesti ja samalla käyntikerralla voidaan yhdistellä useampaa hoitotapaa. 
 
Pääsääntöisesti hoitojen hinnat ovat aikaperusteisia: 
60 min 55 €
90 min 68 €


Maksuvälineenä käy käteinen, maksukortti tai EPassi
 

Laser-akupunktio 60 € 1 tunti, sisältää alv 24 % 
Ravintoneuvonta (ensimmäinen istunto) 120€ n. 1,5 tuntia sisältää alv 24 % Seurantakäynti 62€ n. 1 tunti sisältää alv 24 %  
 
Mikäli hoidossa on erillinen lisäveloitus, siitä on maininta hoidon esittelyssä alla. Perumattomasta hoidosta veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä hoitopäivää edeltävänä päivänä, ennen kello 12. 

Diplomiravintoneuvonta

Funktionaaliseen hoitokäytäntöön pohjautuva ravintoneuvonta on yksilöllisesti räätälöity ravinto-ohjaus, jossa huomioidaan henkilön oireet, sairaudet ja tavoitteet.

Laserakupunktio (MSF-kuntoutus) 

Laserakupunktio on neulaton hoito, joten se sopii myös neulakammoisille. Ihoa ei läpäistä vaan hoito annetaan sähköimpulssina ja laservalona akupunktiopisteisiin. Kiputiloissa sitä voidaan myös antaa paikallisesti helpottamaan kipuja ja lievittämään tulehdusta. Hoito soveltuu myös tehokkaana tukihoitona kaikenlaisiin sairauksiin. Hoidon tukena käytetään myös kluster-valoja, eri valon aallonpituuksilla hoidetaan eri ongelmakohtia.
 
Laserakupunktiohoitoja annetaan Elaps 4 sähkö-valo-akupunktiojärjestelmällä.  

Kiinalaisen lääketieteen hoidot

Kiinalaisen lääketieteen hoidot ovat yli 5000 vuotta vanhoja perinteisiä hoitomuotoja, jonka tekniikoihin kuuluu mm. neula-akupunktuuri, tulineulahoidot, moksaaminen, kuivakuppaus, prikkaus ja yrtit sekä ravitsemus ylipäätään. Lisäveloitus tulineulahoidosta 5 eur

Kinesiologinen teippaus

Kinseiologisella teippauksella vaikutetaan mm. lihaksen aineenvaihduntaan ja ohjataan niitä toimimaan oikealla tavalla. Lisäveloitus 5 eur

Laavakivihieronta

Sileillä lämmitetyillä laavakivillä tehtävä hieronta, jolla aikaan saadaan reuntouttava vaikutus yhdistämällä lämpö ja hieronta.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinteinen hoitomuoto, jolla pyritään vaikuttamaan pehmytkudosten kautta luisiin rakenteisiin. 

Klassinen hieronta

Perinteinen klassinen hieronta on kauan käytetty hoitomuoto länsimaissa kipujen ja jännityksien hoitoon.

Intialainen päähieronta

Istuen tehty pään ja hartia-alueen käsittely, joka auttaa mm. stressistä johtuviin kireyksiin.

Magneettiterapia

Sykkivä magneettiterapia hoito

Korvakynttilähoidot

Hopi-korvakynttilähoito on kivuton ja miellyttävä apu mm. stressiin ja kutiseviin korviin.

Lisäravinteet

Minulta löytyy pienivalikoima lisäravinteita. Kysy lisää. 
Jälleenmyynti seuraaville tuotteille:

Tovi Terveydelle Merja Närhi p. 040 8233 138 Linnalantie 43, 54500 Taavetti